AltraCura - Gespecialiseerde Thuisbegeleiding en Behandeling

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij AltraCura heeft zijn voordelen! Naast leuke collega’s en een prettige sfeer steekt AltraCura veel energie in het facilliteren van zijn werknemers. Dat gebeurt aan de ene kant door (vraaggerichte) scholing, intervisie en ‘klankborden’, aan de andere kant worden onze collega’s voorzien van laptop, smartphone en desgewenst een leaseauto. 

 

Salarisschaal

Binnen AltraCura wordt er met zowel de cao VVT en de cao GGZ gewerkt, arbeidsvoorwaarden conform de desbetreffende CAO. Meer informatie over de inschaling kan gevonden worden in de desbetreffende vacature.

 

Opleidingsmogelijkheden

Ieder jaar vinden er scholingen plaats die afgestemd zijn op de vraag van onze medewerkers. Dit kunnen scholingen zijn met een meer praktische aard; bijvoorbeeld trainingen in motiverende gespreksvoering. Maar ook scholingen die een verdiepende aard hebben (zoals een verdieping in een specifiek psychiatrisch ziektebeeld). Daarnaast organiseert AltraCura regelmatig interessante sprekers die een lezing geven tijdens een teambijeenkomst of teamdag. Ook individuele scholingsbehoeftes zijn aan de orde binnen AltraCura: denk hierbij aan individueel beschikbaar gemaakte congressen of trainingen.