AltraCura - Gespecialiseerde Thuisbegeleiding en Behandeling

Welkom bij AltraCura GGZ

Werkwijze

De werkwijze van AltraCura begint bij de gedachte dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit die gedachte werken, betekent dat de hulpverlening moet aansluiten bij de persoon - en niet andersom. 
Deze werkwijze motiveert ons om te blijven kijken naar de mens achter de hulpvraag en geeft ons de opdracht om doeltreffend te werk te gaan zonder daarbij het grotere geheel uit het oog te verliezen. 

Misschien ben je hier voor jezelf, misschien voor een naaste of voor een specifieke aandoening waar je hulp bij zoekt. Bij AltraCura kun je terecht voor zowel behandeling als (thuis)begeleiding voor uiteenlopende hulpvragen; of het nou gaat om opvoedondersteuning, verwerking van een trauma, verslavingsproblematiek of een combinatie van problemen op verschillende levensgebieden.

Limburg 

AltraCura werkt in heel Limburg en is een van de grootste categorale aanbieders op het gebied van (ambulante) psychische hulpverlening. Zonder oordelen werken wij samen met onze cliënten, familieleden en ketenpartners toe naar een vermindering van klachten en maatschappelijk herstel. 

Wij streven ernaar meer mensen een kans te geven op herstel en een betere kwaliteit van leven.