AltraCura - Gespecialiseerde Thuisbegeleiding en Behandeling

Spelregels van AltraCura

Wat zijn onze spelregels?

1. Een van de belangrijkste spelregels van AltraCura is dat afspraken tijdig afgemeld moeten worden. Als je niet naar je afspraak kunt komen, moet je je minstens 24 uur van tevoren afmelden. Bel daarvoor het nummer van AltraCura: 046-2089910. Als je dit niet doet, kan je een rekening krijgen van ons die je zelf moet betalen. Deze rekening wordt dus niet vergoed door de zorgverzekeraar.

2. Een tweede spelregel bij AltraCura is dat wij geen verbale of fysieke agressie tolereren. Er wordt van jou verwacht dat je je behandelaar met respect behandelt. Het is dus niet de bedoeling dat je bij ons in de behandelkamer roept naar je behandelaar, je behandelaar slaat of fysiek aanvalt of dreigt (met woorden en/ of gebaren) dit te doen.

3. Een derde spelregel bij AltraCura betreft het gebruik van de wachtruimte. Als je binnenkomt op ons kantoor vragen wij je om plaats te nemen in de wachtruimte. Het is niet de bedoeling om zonder uitnodiging van je behandelaar zijn of haar kantoor binnen te lopen. In plaats daarvan vragen wij je om te wachten tot de behandelaar je komt ophalen. Als je langer dan een kwartier hebt moeten wachten op je afspraak, kan je contact opnemen met het secretariaat. Soms loopt de behandeling van een andere cliënt uit, wij vragen hiervoor je begrip.

Spelregels van AltraCura