AltraCura - Gespecialiseerde Thuisbegeleiding en Behandeling

Begeleiding bij AltraCura

Bij AltraCura kun je terecht voor begeleiding bij problemen in je thuissituatie en voor behandeling van psychische problemen. Bij begeleiding is zorg en hulp de insteek. Bij behandeling richten we ons op genezing of vermindering van klachten. 

Hieronder lees je over begeleiding

Als je problemen hebt in je thuissituatie, dan kan AltraCura je helpen.  

Er zijn verschillende redenen waarom mensen onze hulp inroepen. Misschien vind je het opvoeden van je kinderen heel erg lastig, of heb je erg veel ruzie met je partner. Misschien zijn er problemen met drugs en alcohol, van jouzelf of je naaste. Andere redenen zijn: veel negatieve gedachtes, moeilijk een opleiding of baan kunnen vinden en problemen met geld. 
Daarbij kan het zijn dat je moeite hebt om zaken te regelen, niet weet wat je moet zeggen als je belt met instanties of je vindt het lastig te zeggen wat je voelt.  

Bij al deze dingen kan een begeleider je helpen. Een begeleider is iemand die ervoor heeft geleerd om mensen te helpen. Hij of zij kan je helpen dingen te regelen, of spullen aan te vragen. Met een begeleider kun je ook praten over wat je dwars zit of wat je moeilijk vindt. Zo stellen jullie dan samen een aantal doelen op waar jullie mee aan de slag gaan. Je zult zien dat je meer kan dan je zelf denkt! 

Wil je graag begeleiding van AltraCura, of denk je erover na? We helpen je graag verder. Bel of mail ons

 

Cliëntenraad

AltraCura probeert haar cliënten en patiënten zo veel mogelijk te betrekken bij de bedrijfsvoering. Daartoe is een cliëntenraad ingesteld, waar men als (ex)cliënt of (ex)patiënt aan kan deelnemen. Voor meer informatie, klik hier. 

Klachten

AltraCura doet haar best om alle cliënten naar tevredenheid te begeleiden. Mochten er toch klachten zijn, zie de klachtenprocedure hier.

Begeleiding bij AltraCura